Schiedammers & de stad samen aan de slag

meeDOEN?

Op tal van plekken in de stad steken ambtenaren en burgers samen de handen uit de mouwen om Schiedam nog leuker te maken. Op de pagina ‘ditDOENwe’ staat een uitgebreid overzicht van allerlei projecten waaraan wordt gewerkt.

U bent van harte uitgenodigd om mee te helpen. Bijvoorbeeld om eens te komen mee-schoffelen in de tuinen op het Wibautplein in Nieuwland of bij Landvreugd in Groenoord waar de oogst in bestemd voor de Voedselbanken. Of wellicht wilt u meehelpen bij het inrichten of onderhoud van één van de natuurspeeltuinen. Of wilt u uw vakkennis of kennis van de wijk beschikbaar stellen voor het Burgerkennisnetwerk, waarmee ambtenaren kunnen profiteren als zij een project voor de stad ontwikkelen. U bent goud waard voor de stad!

Heeft u zelf een voorstel waarmee u de stad leuker kunt maken? Is het een voorstel waaraan burgers en ambtenaren kunnen samenwerken? Laat het ons weten. Vul het korte formulier op de pagina Contact in of stuur een mail naar post@schiedamsdoen.nl en vermeld duidelijk uw naam en telefoonnummer. Dan nemen we snel contact met u op!

Annemarie van der Veen, steekt haar handen uit de mouwen bij het NME, Natuur- en Milieu Educatiecentrum in Noord

Annemarie van der Veen, steekt haar handen uit de mouwen bij het NME, Natuur- en Milieu Educatiecentrum in Noord