Schiedammers & de stad samen aan de slag

Landelijke Bewonersdag op 28 november

Ga jij ook op 28 november naar de gratis Landelijke Bewonersdag in Almere? Die dag komen honderden actieve bewoners uit heel Nederland samen en vertellen wat zij (niet meer) willen in hun steden en dorpen. Verwacht debatten, optredens en workshops, gezelligheid, informatie en inspiratie!

Landelijke Bewonersdag 2015

De Landelijke Bewonersdag wordt een burgertop met een ijzersterk programma. We komen samen om te leren, te netwerken, maar bovenal om onze stem te laten horen. Met zijn allen maken we die dag de BewonersAgenda.
Tijdens de dag is er een keuzeprogramma. Zin om met de bus mooie bewonersprojecten van Almere op te zoeken? Wil je deals sluiten met bewoners uit andere steden? Zin om serious games te spelen? Of wil je delen en leren op belangrijke thema’s? Jij kiest zelf wat je doet.
Aan het eind van de dag presenteren we de BewonersAgenda aan vertegenwoordigers uit gemeenteland, maatschappelijk middenveld en politiek (minister Plasterk is er ook) en natuurlijk aan elkaar. De organisatie is in handen van het LSA, een landelijke club van en voor actieve bewoners.
Het wordt een prachtige inhoudelijke bijeenkomst, maar ook een groot feest. Het programma en het laatste nieuws over de dag vind je op www.landelijkebewonersdag.nl.


Ook een goed voorstel voor SchiedamsDOEN? Mail naar post@schiedamsdoen.nl en vermeld duidelijk je naam, telefoonnummer en e-mailadres.

Social Media

We houden u graag op de hoogte van SchiedamsDOEN.