Schiedammers & de stad samen aan de slag

Laatste Summerschool op 18 augustus!

De laatste Summerschool houden we op donderdag 18 augustus. Iedereen kan meedoen, maar …. meld je wel aan bij Corrie in ’t Hout via cp.it.hout@schiedam.nl. Op 18 augustus zijn er in de ochtend 2 workshops: Brechtje Kessener en Maarten ter Horst vertellen (in de Aleidazaal van het Stadskantoor) wat ‘werken vanuit de bedoeling’ volgens de gemeente Haarlemmermeer betekent. Boudewijn Soetens laat je kennis maken met Social Design en de aanpak van ‘ontwerpdenken’ (in de Hagazaal in het Stadskantoor). Beide workshops duren 2 uur: start om 9.00 uur en einde om 11.00 uur.
Daarna volgt een safari door de stad onder begeleiding van de Schiedamse fotograaf Sjef van Duin. Deze start om 11.00 uur met een introductie van Sjef, waarna de deelnemers erop uit gestuurd worden om interessante beelden te verzamelen. De safari duurt tot 14.30 uur. Voor lunch wordt gezorgd. Neem wel zelf een camera mee of zorg dat je smartphone voldoende is opgeladen om mooie foto’s te kunnen maken!

A4_Summerschool 18-08


Ook een goed voorstel voor SchiedamsDOEN? Mail naar post@schiedamsdoen.nl en vermeld duidelijk je naam, telefoonnummer en e-mailadres.

Social Media

We houden u graag op de hoogte van SchiedamsDOEN.