Schiedammers & de stad samen aan de slag

Buurtmarkt van Oost: spullen delen!

Mary Brokken is in Schiedam-Oost met een heel leuk en duurzaam initiatief gestart: de Buurtmarkt van Oost. Ze legt uit: “Stel je hebt als ZZP’r een steiger staan. Die gebruik je wel voor je eigen klussen maar staat ook vele dagen van het jaar ongebruikt. Stel je hebt als Buur een steiger nodig voor een klus aan je huis.Dan brengt de Buurtmarkt van Oost jullie in contact met elkaar. Dit geldt natuurlijk voor heel veel dingen. De een heeft iets liggen. De ander heeft het nodig. Voordat je iets aan gaat schaffen, neem je eerst een kijkje op de pagina de Buurtmarkt van Oost. Zo helpen we elkaar in de Buurt. De Buurtmarkt van Oost brengt jullie in contact met elkaar en kunnen jullie zelf bepalen hoe je dit afspreekt en wat je ervoor zou willen betalen of wat je ervoor wilt ontvangen.” Woon je in Oost en wil je hier ook lid van worden? Dat kan via de Facebookgroep:
https://www.facebook.com/groups/711697805627615/?hc_location=ufi En het is wellicht ook een geweldig idee om opgepakt te worden door andere wijken?

 

Werk jij ook mee aan een slimmer Schiedam?

Meld je dan ook aan voor de bijeenkomst via http://www.meetup.com/Lab-Schiedam/events/225628384.


Ook een goed voorstel voor SchiedamsDOEN? Mail naar post@schiedamsdoen.nl en vermeld duidelijk je naam, telefoonnummer en e-mailadres.

Social Media

We houden u graag op de hoogte van SchiedamsDOEN.