Schiedammers & de stad samen aan de slag

92. Portal Schiedam

Indiener zou graag een internetportal voor Schiedam willen hebben waar alle bewonersverenigingen, wijk- en bewonersinitiatieven, sportverenigingen, vrijwilligers, etc. zich kunnen presenteren en hun nieuws en agenda kunnen delen. Er gebeurt nu heel veel in de stad, maar het is lastig bij te houden wat waar gebeurt. Er zijn tal van berichten op OntdekSchiedam.nu, de VVV, agenda Schiedam, PopUpTV, websites, Twitter, Facebook, etc., maar er bestaat geen overzicht van al die goede, leuke, positieve activiteiten die al in de wijken lopen.

Indiener ziet een internetportal voor zich, gekoppeld aan www.schiedam.nl of doorgelinkt aan de gemeentelijke website, waarbij alle bewoners kunnen zien wat er allemaal in de stad gebeurt. Het kan worden gemaakt en onderhouden door de gemeente, maar het zou natuurlijk leuker zijn als dat door bewoners wordt gedaan. Of door SchiedamsDOEN, als een opvolging van alle ideeën en alle personen/verenigingen die hebben meegedaan.

Zo komt er meer positief nieuws over al het goede wat al gebeurt in de stad, zowel voor de Schiedammers als voor de gemeente.


Dit voorstel is

buttons_no-niet-gestart_frame

Social Media

We houden u graag op de hoogte van SchiedamsDOEN.