Schiedammers & de stad samen aan de slag

39. LOOK TV brengt ‘De wijk van de maand’

De indiener stelt voor dat LOOK TV de gemeente in de wijk of thuis brengt. Bij deze bijeenkomst komen vertegenwoordigers van de gemeente naar een ontmoetingsplaats in de wijk. Iedereen is welkom. In een prettige discussie komen zaken die leven in de wijk aan bod. Alle organisaties in de wijk worden betrokken. Look tv maakt opnamen en zendt deze uit. Zo hoort en ziet heel Schiedam wat er gebeurt in de wijk en wordt goed gebruik gemaakt van de eigen lokale tv.

De gemeente kan de wijk aanwijzen, de Schiedammers uit de wijk zorgen voor goede vertegenwoordiging, en LOOK TV neemt op en zendt uit.

De grote winst is dat iedereen zo kan weten wat er leeft en gebeurt in de wijk en de stad. Zowel de vertegenwoordigers van de gemeente, als de inwoners. Dit is volgende de indiener de ultieme vorm van communicatie tussen gemeente en Schiedammers. LOOK TV was ook de eerste lokale omroep in Nederland die de raadsvergaderingen uitzond.

Aangezien een goede relatie tussen de Schiedammers en gemeente best wat waard is, meent indiener dat LOOK TV hiervoor in overleg een mooie prijs kan overleggen. Indiener vindt dat de gemeente dit haar inwoners mag aanbieden.


buttons_geen-interesse-meer_frame

Social Media

We houden u graag op de hoogte van SchiedamsDOEN.